Jak sdílet přístup do Firmy.cz
Potřebujete nasdílet svou firmu v rámci služby Firmy.cz jiné osobě a nevíte, jak na to? Nezoufejte, tady je jednoduchý návod, který vám krok za krokem ukáže, jak přístup správně nastavit.
Pozor! Nikdy neprozrazujte své unikátní heslo ke svému účtu na Firmy.cz. Pro sdílení přístupu použijte náš návod.
Svou firmu můžete jednoduše sdílet s kolegy nebo partnery a nastavit jim přesně taková oprávnění, jaká potřebují – například pro správu údajů, fotek či provozní doby.
Postup krok za krokem:
1. Přihlaste se do administrace na admin.firmy.cz.
2. Otevře se vám rozhraní Admin Firmy.cz.
- Pokud ještě nemáte firmu přidanou, klikněte na Přidat firmu a vyplňte informace dle pokynů Seznamu.
- Pokud firmu již přidanou máte, pokračujte na další krok.
3. Nastavení účtu
V pravém horním rohu klikněte na kruh s názvem vašeho účtu a zvolte Nastavení účtu. Zde provedete správu přístupů k vaší firmě.
4. Sdílení přístupu
- Najděte sekci Nastavení přístupů a zadejte e-mail
Sjeďte na stránce dolů, dokud nenajdete sekci Nastavení přístupů. Následně do zobrazeného pole napište e-mailovou adresu osoby, které chcete přístup udělit.
- Nastavte oprávnění a odešlete
Vyberte, k jakým funkcím má mít nový uživatel přístup (např. Profil, Kampaně, Statistiky) a klikněte na tlačítko Přidělit přístup.
Všechny typy přístupů můžete přidanému uživateli kdykoliv odebrat nebo změnit.


